Street Game i Hede-Magleparken
Street_GAME_02-copy.jpg
Det er årstid for at vise sine evner på asfalten frem og dermed tid til den årlige fejring af gadeidrætten i Hede-Magleparken.

Turneringen som før har besøgt bydelen er i år vokset og rummer både en dansebattle, en fodboldturnering og en basketturnering med DM-kvalifikation.
Alle børn, unge og andre med et hjerte der banker for gadeidræt kan se frem til en fest under åben himmel, når der er Street Game på p-pladsen bag Hedegårdens Butikscenter fredag 13. juni fra klokken 14.
Den sidste måneds tid har der været fuld gang i forberedelserne. Med træning flere gange om ugen, har bydelens børn og unge fået pudset formen af, så de nu er rustet til den kommende turnering. Unge rollemodeller har instrueret og koordineret aktiviteterne i fodbold, og de vil også have en central rolle, når turneringen skal løbe af stablen.
Udover turneringerne i basket, fodbold og dans, byder dagens program også på streetart og danseworkshop, hvor alle kan møde op og være med.
Tilmelding til turneringerne kan ske på selve dagen eller via www.gamedenmark.org, hvis man vil være sikker på en plads.
I fodbold spilles der 4-mod-4 (1 udskifter) og i basket spilles 3-mod-3 (1 udskifter). Vinderne kvalificerer sig til det store finalearrangement i København 23.-24. august 2014.
Street Game er gratis, og alle er velkommen. Aktiviteterne er stablet på benene i samarbejde med Boligselskabet Baldersbo.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *