Stav- og gangfestival i Harrestrup Ådal
Stavgang-COLOURBOX-copy.jpg
Foto: Colourbox.
stavgang Senioridrætten i Ballerup Kommune inviterer igen i år til den traditionelle Stav- og gangfestival tirsdag den 3. juni.

»Festivalen er for alle, som har lyst til at deltage i et hyggeligt arrangement for hele familien, og få en fælles motionsoplevelse i det fri,« fortæller Alex Nielsen, der er formand for senioridrætten i Skovlunde.
Som noget nyt er Stav- og gangfestivalen i år flyttet hjem til kommunens egne faciliteter, nemlig ”Madpakkehuset” i Harrestrup Ådal, Harrestrupvej 128 ved Larsbjerggård.
»Det vil naturligvis være en fordel at tage cyklen, så går det hurtigere at komme ind til huset. Der er trods alt begrænset parkeringsmuligheder,« tilføjer Alex Nielsen og tilføjer:
»Man kan også komme til Madpakkehuset ved at tage bus 142 fra Skovlunde Station klokken 10.06, og stå af ved Larsbjerggård og gå ind til Madpakkehuset.«
Stav- og gangfestivalen byder på to ruter. En på cirka 5,5 km og en på ca. 4,5 km, som kan gennemføres af trænede såvel som mindre trænede. Man kan gå med og uden stave – det er helt op til den enkelte.
Der vil være fælles opvarmning med instruktør klokken 11. Og efter gåturen er der mulighed for at spise den medbragte madpakke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *