SM-guld til Ballerup OK
Orienteringsløb I bededagene stillede en del løbere fra Ballerup Orienteringsklub til start i 3-dages stævnet ”Forårsorientering i Kongernes Nordsjælland”

Her blev der kæmpet om det sjællandske mesterskab på lange distancer op til 19 km.

»Stormen Bodil har flere steder forvandlet skoven til et ufremkommeligt morads af væltede træer, og visse steder var indløbet til posterne et vildnis, der nærmest kun kunne passeres ved at kravle og klatre,« fortæller Flemming Vejen fra Ballerup OK.

Ballerup opnåede ganske fine placeringer. I opvarmningsløbene blev det i sprint til sejr i D55 og H55, samt sølv i H60 og bronze i H55. På mellemdistancen blev Ballerup nr. 1 og 2 i H55 og nr. 3 i D50.

Det gav god moral inden selve mesterskaberne, hvor Anne Marie Thommesen løb sig til fornemt SM-guld i D35. Herudover fik Ballerup OK sølv i D75 og bronze i D50, H55 og H70.

»Som et kuriosum skal fremhæves, at Carsten Jørgensen fra Tisvilde Hegn OK, hjemvendt efter mange år i New Zealand, stillede op i eliteklassen H21. Dette selvom det er helt tilbage i 90’erne, han huserede og bl.a. var med til at vinde VM-stafet i orinteringsløb i 1997,« fortæller Flemming Vejen og fortsætter:

»Han har gået under navnet ”gamle – farlig for enhver” i atletikverdenen, og levede i den grad op til navnet med en imponerende 5. plads. Alder ingen hindring!«

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *