SIF Oldboys/Girls pokalmestre igen
SIF-oldboys-girls-pokalmestre-2014-lille-copy.jpg
fodbold Gentagelse af finalen fra sidste år.

Det blev en gentagelse af sidste års finale, da SIF Oldboys/Girls mødte Brøndbyholdet BVB 2000 i pokalfinalen. Sidste år endte finalen med straffespark, med SIF Oldboys/Girls som vinder. Så der var igen i år lagt op til en spændende finale på Skovlunde Ground
I 1. halvleg var det BVB 2000, der havde mest styr på bolden, men det blev ikke rigtig til det store – og når det nærmede sig viste Martin Lundqvist spil i særklasse.
I de døende minutter inden pausefløjet fik Mikael Redsø Jensen chancen for at bringe sit hold foran 1-0, men der gik for meget leg i den og det løb ud i sandet.
To minutter inde i 2. halvleg fik SIF Oldboys/Girls har deres første chance. Kristian Meisler trykkede på kassen og via en klokkeklar BVB 2000 spillers støvle gik den i kassen. SBU’s udsendte gav dog kreditten for målet til Kristian Meisler.
Men så var der ligesom åbnet op for kampen. BVB 2000 pressede godt på og fik to gode skud på Martin Lundqvist, men han tog alt – til stor frustration fra udeholdets spillere og fans.
Herefter havde Daniel Almind en stor hovedstødschance, men desværre headede han den forbi mål. Kort efter gjorde han det dog godt igen: Kristian Meisler sendte ham afsted med en god stikning, Daniel Almind valgte meget uselvisk at spille bolden til Anders Holleufer, der kunne score et af de nemmere mål, men et dejligt mål, for det gav luft til SIF Oldboys/Girls spillerne.
Derefter kørte det for hjemmeholdet, der får lukket kampen med tredje og sidste mål efter en flot afslutning fra Mikael Redsø Jensen.
Kort efter lød dommerens slutfløjt og SIF Oldboys/Girls kunne lade sig hylde som pokalmestre 2014. Kampens pokal-fighter blev fortjent Martin Lundqvist som stod en stor kamp.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *