Politi uge 21
Døgnrapporten Her er sidste uges døgnrapport fra Københavns Vestegns Politi:

Butikstyve efterlyses i Ballerup
Mandag den 19. maj klokken 16.49 anmeldte personalet fra en forretning, at de netop havde haft besøg af tre tyveknægte.
Den ene distraherede ekspedienterne mens de to andre stjal parfume. De kørte fra stedet i en Audi A6.
Københavns Vestegns Politi har følgende signalement af de tre tyve:
A: Dansk mand, cirka 35 år, cirka 190 centimeter høj og meget muskuløs af bygning. Han var skaldet og iført en hvid tanktop samt en blå åbentstående skjorte.
B: Dansk mand, 20-25 år, cirka 180 centimeter høj og almindelig af bygning. Han var iført en sort Adidas trøje med hvide striber, rød kasket og bar en metropose.
C: Mand, arabisk af udseende, 20-25 år, cirka 170 centimeter høj og spinkel af bygning. Han havde kort sort hår og var iført en hvid dunvest med en sort trøje under.

Rambuktyveri i Skovlunde
Mandag den 19. maj klokken 22.09 var der indbrud i en forretning på Skovlunde Byvej.
Tyvene havde bakket en stjålet Opel Kadet ind i en port til et lager og var derfra kommet ind i forretningen. Herfra stjal de mobiltelefoner og tablets, oplyser Københavns Vestegns Politi.

Indbrud i Skovlunde Kulturhus
Onsdag den 21. maj klokken 03.57 fik politiet en anmeldelse om indbrud i Skovlunde Kulturhus. Politiet kørte til stedet. Her viste det sig, at et vindue var brudt op med et 20 mm koben og dele af biblioteket var gennemrodet.

Harmonika-sammenstød
Fredag den 23. maj klokken 08.15 skete et mindre harmonikasammenstød på Ballerup Boulevard. En bil overså tre holdende biler, der holdt i kø og kørte derfor op bagi den bageste. Det betød, at alle fire biler fik buler. Ingen kom til skade ved uheldet.

Brand på byggeplads
Søndag den 25. maj klokken 07.14 gik alarmen hos politi og brandvæsen, da der var ild på en byggeplads på Hold-An Vej. Det viste sig at være to paller med topmembraner, der var ild i og branden blev slukket relativt hurtigt. Der skete ingen yderligere skade og årsagen til branden er endnu ukendt.

Tricktyveri mod 75-årig
Søndag den 25. maj om eftermiddagen fik en 75-årig kvinde uventet og uønsket besøg. Omkring klokken 14.30 henvendte en kvinde sig ved den 75-åriges dør i hjemmet på Skovlunde Torv for at forære hende et armbånd. Mens hun gav de milde gaver, stjal hun dog et andet, og naturligvis langt dyrere, armbånd fra den 75-årige og forsvandt fra stedet.
Tyven beskrives som en udenlandsk udseende kvinde, almindelig af bygning, der talte gebrokkent engelsk. Hun var brun i huden og havde kort sort hår og var iført en hvid overdel.

Hjælp politiet med opklaringen
Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre til disse sager. Henvendelse i dagtimer på hverdage til politikommissær Michael Liebst Sørensen på telefon 72 58 73 55, Lokalpolitiet, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *