Politi uge 20
Døgnrapporten Her er sidste uges døgnrapport fra Københavns Vestegns Politi:

Ild i bil på Brydehusvej
Mandag den 12. maj klokken 22.40 fik politiet en anmeldelse om brand i en varebil som var parkeret på Brydehusvej i Ballerup.
Politi og brandvæsen kørte til stedet og ilden blev slukket. Der skete udelukkende materiel skade. Brandårsagen er endnu ukendt, oplyser Københavns Vestegns Politi.

Opdagede indbrudstyv i Måløv
Tirsdag den 13. maj klokken 11.18 ringede en vaks borger til politiet og fortalte, at der var et indbrud i gang i en villa på Kærlodden i Måløv.
Politiet med hunde rykkede ud, men indbrudstyven var desværre stukket af, da de nåede frem.
Tyven beskrives som: Mand, cirka 20 år, 170-180 cm høj og spinkel af bygning. Iført en grå sweatshirt og blå jeans.

Tricktyve efterlyses i Ballerup
Tirsdag den 13. maj klokken 13.30 blev en 79-årig kvinde udsat for tricktyveri foran sit hjem på Baltorpvej.
To mænd henvendte sig til kvinden og spurgte om vej til nærmeste læge. Hun svarede og de to mænd gik igen. Efterfølgende opdagede den 79-årige kvinde, at de havde stjålet hendes pung fra hendes taske.
De to mænd beskrives som: A: Mand af anden etnisk oprindelse end dansk, 30-40 år, 175-180 cm høj og almindelig af bygning. Han var brun i huden og havde kort sort hår. Han var iført en sort jakke, mørke bukser og medbragte et chartek med to billeder i. Han talte dansk med accent.
B: Mand, mindre end A.

Færdselsuheld i Ballerup
Tirsdag den 13. maj klokken 16.16 skete et færdselsuheld på Måløvbakken. Der var to personbiler involveret – i den ene var en 18-årig mand, i den anden en 45-årig kvinde.
Den 18-årige kørte frem for ubetinget vigepligt for at undgå at ramme en cyklist. Det endte desværre med, at han kørte sammen med den 45-årige.
Der skete udelukkende materiel skade og den 18-årige blev sigtet for overtrædelse af færdselsloven, hvilket han erkender, oplyser Københavns Vestegns Politi.

Anholdt for butikstyveri
Søndag den 18. maj klokken 19.41 fik politiet en anmeldelse om butikstyveri i et supermarked på Egebjerg Bygade.
To unge mænd på 17 og 19 år blev set lægge varer i to tasker. De blev tilbageholdt af personalet, men stak af gennem kasselinjen uden at betale for varerne.
Personalet og vidner løb efter dem. Mændene gemte taskerne, som blev fundet af vidnerne. De blev efterfølgende begge to sigtet for tyveriet, oplyser Københavns Vestegns Politi.

Hjælp politiet med opklaringen
Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre til disse sager. Henvendelse i dagtimer på hverdage til politikommissær Michael Liebst Sørensen på telefon 72 58 73 55, Lokalpolitiet, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *