Politi uge 18
Politibil-genrebillede.jpg
Døgnrapporten Her er sidste uges døgnrapport fra Københavns Vestegns Politi:

Cyklist kørt ned i Ballerup
Mandag den 28. april klokken 07.09 skete et færdselsuheld i krydset mellem Vestbuen og Ågerupvej.
Der var to parter involveret – en 62-årig mandlig bilist og en 31-årig kvindelig cyklist. Manden foretog et venstresving fra Ågerupvej og mod Vestbuen, her overså han kvinden, som skulle ligeud ad Ågerupvej.
De to kørte sammen og kvinden fik overfladiske skrammer. Den 62-årige blev sigtet for vigepligtsforseelse og for at bruge håndholdt mobiltelefon, oplyser Købehavns Vestegns Politi.

Politiet efterlyser lommetyv
Mandag den 28. april klokken 23.45 blev en 23-årig kvinde udsat for et tyveriforsøg på Baltorpvej.
Kvinden var ved at låse sin cykel op, da en mand forsøgte at stjæle hendes mobiltelefon op ad hendes lomme. Hun opdagede ham dog og fik skræmt ham væk.
Han beskrives som: Mand, mellemøstlig af udseende, 30-35 år, ca. 190 cm høj og tynd. Han var brun i huden og iført en blå sweatshirt samt jeans.

To tyve stjal stort maleri
Tirsdag den 29. april klokken 01.23 begik to mænd indbrud i en virksomhed i Industriparken.
De smadrede en rude og stjal et 2 x 2 meter stort maleri, hvorefter de kørte fra stedet i en Mercedes Benz.
De to tyve beskrives som: A: Mand, 20-25 år og almindelig af bygning. Han var hvid i huden og iført en grå kasket, sort hættetrøje med rødt mærke på hætten, lyse handsker, sorte Adidas bukser og sorte sko. Han medbragte et gult koben.
B: Mand, 20-25 år og almindelig af bygning. Han var hvid i huden og iført en grå kasket, sort hættetrøje med hvidt mærke på brystet, lyse handsker, sorte bukser og sorte sko.

Brand i carport på Jonstrupvej
Onsdag den 30. april klokken 00.30 fik politiet en anmeldelse om ild i en carport på Jonstrupvej.
Politi og brandvæsen kørte til stedet. hvor branden hurtigt blev slukket. Der skete udelukkende materiel skade, og det var formentlig elinstallationer, der startede branden, oplyser Københavsn Vestegns Politi.

Påkørte hæk og stak af
Lørdag den 3. maj mellem klokken 00.05 og 07.30 blev en hæk påkørt af en personbil på Harrestrupvej.
Føreren af bilen var efter ulykken kørt fra stedet – han havde dog tabt den ene nummerplade og var derfor ikke svær at finde.
Det viste sig at han ikke var i besiddelse af førerret, hvilket han blev sigtet for. Derudover blev han sigtet for at forlade en ulykke. Han erkendte begge forhold.

Hjælp politiet med opklaringen
Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre til disse sager. Henvendelse i dagtimer på hverdage til politikommissær Michael Liebst Sørensen på telefon 72 58 73 55, Lokalpolitiet, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *