Per Mortensen indstillet til pris
per.jpg
Per Mortensen, her på arbejde med lokal-tv er blvet indstillet til fællesskabsprisen for Balerup. Vinderne afsløres den 22. maj. Foto: Privatfoto
Fællesskab Det lokale socialdemokratiske kommunalbestyrelsesmedlem Per Mortensen er blevet indstillet til den nyindstiftede pris, Fællesskabsprisen.

Hvis man er hjælpsom, aktiv i lokalsamfundet og en person, som gør meget for sine omgivelser, så kan man blive indstillet til at vinde fællesskabsprisen. Lige meget hvor man bor i landet. Så kan omgivelserne nominere en person til prisen.

Nu er det socialdemokratiske kommunalbestyrelsesmedlem og meget andet, Per Mortensen, blevet indstillet til den nyindstiftede pris.

Prisen er indstiftet af en lang række organisationer og virksomheder som 3F, Dansk Metal, Falck, ISS, DFDS samt beskæftigelsesminister Mette Frederiksen og meningen er, at man netop skal hædre folk, der uegennyttigt gør noget ekstraordinært for lokalsamfundet og for de mennesker omkring dem. Hvad enten det er ved frivilligt arbejde, via sit arbejde, hvor man gør en ekstra indsats eller på anden måde gør en forskel omkring sig.

Ingen går forgæves

Rigtig mange har indstillet Per Mortensen og anbefalet, at han skulle have prisen fordi han netop er en markant person, som gør en masse for folk i sin nærhed.

En af indstillerne er Niels Gulbech-Eiruff.

»Per giver sig tid til at lytte til folk. Ingen går forgæves til ham og det er en meget vigtig egenskab. Desuden er han et rart menneske, som gerne vil gøre en forskel for sine omgivelser. Derfor er det oplagt, at han bliver indstillet til prisen,« siger Niels Gulbech-Eiruff.

Prisen gives til i alt 10 personer, der udvælges blandt de mange nominerede fra hele landet og vinderne afsløres på en fest på DFDS Pearl Seaways den 22. maj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *