Pederstrup får eget udvalg
Grantoftegård-5-copy.jpg
Der skal nye og flere aktiviteter til Pederstrup, synes kommunalbestyrelsen, der derfor har nedsat et udvalg til formålet. Foto: Arkivfoto
Landsbyliv Kommunalbestyrelsen har besluttet at nedsætte et udvalg, der skal skabe udvikling i Pederstrup.

Landsbyen Pederstrup skal gøres mere levende og attraktiv for beboerne og besøgende. Derfor har kommunalbestyrelsen i Ballerup besluttet at lave et helt nyt udvalg, der skal tage særligt hånd om landsbyens udvikling.

»Pederstrup er jo en lille perle i Ballerup Kommune, som jeg ser masser af udviklingsmuligheder i,« siger borgmester Jesper Würtzen.

Udvalget har fået navnet Pederstrupudvalget og er sammensat af følgende ti medlemmer: borgmester Jesper Würtzen (A), formanden for teknik- og miljøudvalget Helle Tiedemann (A), formanden for erhvervs- og beskæftigelsesudvalget Musa Kekec (A), formanden for kultur- og fritidsudvalget Tom Nielsen (A), formanden for Ballerup Museumsfonds bestyrelse Jan Møller (A), formanden for Fonden Grantoftegaards bestyrelse Bjarne Rasmussen (A), 2. viceborgmester Kåre Harder Olesen (V), Birgitte Dahl (O), Martin Jonassen (C) og Mette Hedegaard (Ø).

Udvalgets formålet er at få sparket gang i flere og nye aktiviteter i Pederstrup, for at gøre området mere levende og attraktivt for både beboerne og besøgende. Til det skal udvalget forsøge at understøtte samarbejdet mellem kommunen, institutioner og aktive medborgere i området – samt det lokale erhvervsliv og andre private investorer

Borgmester Jesper Würtzen bliver formand for Pederstrupudvalget, der skal mødes mindst fire gange årligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *