Østerhøjskolens 6.c blev Ballerupmestre i skolebadminton
DM_skolebadminton_2014-copy.jpg
Måløvhallerne summede af liv ved DM i skolebadminton. Her er der godt gang i opvarmningen. Foto: Privatfoto
Badminton Til august kommer VM i badminton til byen. Mandag den 12. maj blev der holdt en slags generalprøve, da der blev spillet DM i skolebadminton i Ballerup.

Måløvhallerne summede af liv, da seks af Ballerups skoler dystede i den lokale afdeling af DM i skolebadminton.

14 klasser fra henholdsvis Ballerup Ny Skole, Grantofteskolen, Hedegårdsskolen, Måløv Skole, Thomasskolen og Østerhøjskolen deltog i turneringen, og de heldige vindere blev Østerhøjskolens 6c efter en spændende finale mod Østerhøjskolens 6a.

Vinderklassen kan nu kalde sig Ballerupmestre i skolebadminton og går videre til næste runde, hvor de møder vindere fra andre kommuner i Region Hovedstaden. I alt deltager skoleklasser fra 16 kommuner i regionen.

Her spilles om fire pladser i finalestævnet, som afholdes i Ballerup Super Arena i forbindelse med VM i badminton i slutningen af august. De fire heldige klasser får altså lov til at spille på samme bane som de internationale badmintonstjerner.

2 kommentarer om “Østerhøjskolens 6.c blev Ballerupmestre i skolebadminton”

 1. Kim Harremoes siger:

  Artiklen modsiger sig selv, i overskriften står der, at 6.a vandt og i artiklen står der, at 6.c vandt.
  I overskriften står der, at 6.a vandt DM i skolebadminton, men i artiklen står der, at vinderklassen nu kan kalde sig Ballerupmestre i skolebadminton, en værre gang sjusk og lidt synd for 6.c, da det var dem der vandt.

  1. Mia Thomsen siger:

   Kære Kim
   Tak for info. Det er straks rettet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *