Ny salon for firbenede
elena.jpg
Elena Overgaard Andersen med sine to egne hunde, Médoc og Balder, som her prøvekører det nye hæve/sænke bord i salonen. Foto: Privatfoto
Forretningsnyt Fredag den 2. maj åbnede Smørum Hundesalon på Bakkevej 12 i Smørum.

Det er Elena Overgaard Andersen, som bor lige ved siden af, der har åbnet salonen, hvor hun tilbyder negleklipning, vask, klip og trimning af alle hunderacer.

Salonen var tidligere en gammel garage, som Elena og hendes kæreste fik lov til at bygge om til hundesalon.

»Jeg er blevet færdiguddannet for et lille års tid siden, så da vi fik mulighed for at købe hus hvor der var plads til hundesalon, så gjorde vi det, så jeg kunne starte op så hurtigt som muligt, da det er det jeg brænder for,« fortæller Elena Overgaard Andersen og fortsætter:

»Jeg er selv opvokset med hunde hele mit liv og vidste, at jeg skulle arbejde med dyr, da jeg altid har været meget glad for dyr. Så da jeg fandt ud af, at man kunne være hundefrisør, var jeg ikke et sekund i tvivl.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *