Mere IT-hjælp på biblioteket
IT-cafe.jpg
Alle kan dukke på med spørgsmål om IT i alle afskygninger. Og der er nu hjælp at hente på Ballerup Bibliotek hver dag - undtagen weekenden. Foto: Privatfoto
digitalisering Ballerup Bibliotek udvider tilbuddet om gratis IT-hjælp, så der nu er åbent i IT caféen alle hverdage.

Den digitale tidsalder er over os og det stiller krav til alle borgere om at kunne bruge IT i dagligdagen. Men mange er stadig ikke fortrolige med de mange selvbetjeningsløsninger, som man skal bruge i forbindelse med det offentlige eller er måske endda usikre på bare at bruge en computer.

Derfor er der en IT-cafe på Ballerup Bibliotek, hvor man kan få hjælp og vejledning. Men der er mere hjælpe på vej. For det har vist sig, at der er så stort et behov for at få hjælp, at man nu udvider indsatsen. Derfor er der fremover IT-hjælp på Ballerup Bibliotek hver dag i stedet for nu, hvor der er hjælp to gange om ugen.

IT-cafeen er placeret på anden sal på hovedbiblioteket og er bemandet med både frivillige og og personale med særlig viden indenfor IT. Alle kan bare dukke op med spørgsmål – og rådgivningen er gratis.

Åbningstiderne er alle hverdage mellem klokken 10 og 12 og desuden mandag mellem klokken 13 og 15, tirsdag mellem klokken 13 og 17, onsdag mellem klokken 15 og 17 og torsdag mellem klokken 13 og 17.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *