Mændene er kommet til kræfter
Kom-til-kræfter-mand-1-copy.jpg
Hele holdet fra ’Kom til kræfter, mand!’ sammen med Kræftens Bekæmpelses lokalforenings næstformand Vibeke Arvidson og formand Heidi Lorentzen. Foto: Privatfoto
rehabilitering Siden den 10. marts har otte mænd deltaget i Kræftens Bekæmpelses lokalforenings rehabiliteringsprojekt ”Kom til kræfter, mand!”.

Projektet har budt på to forskellige slags træning om ugen – henholdsvis bevægelse og afspænding samt udendørstræning.

Kom-til-kræfter-mand-(2)-copy

Træningen har været rette mod de mange senfølger, der opstår efter behandling af en kræftsygdom. Undervejs har der også været flere relevante oplæg, hvor de pårørende også har kunnet deltage for på denne måde at skabe en forståelse, hvad en kræftdiagnose gør ved nære relationer.

»Projektet nærmer sig nu sin afslutning, og resultatet er over al forventning. Alle otte mænd har fuldført kurset, og alle har forbedret deres fysiske formåen. Derudover er der skabt et socialt netværk og en nærhed, hvor man kan se hinanden i øjnene fordi man ved hvad det indebære at blive ramt af kræft,« fortæller Heidi Lorentzen der både er formand for Kræftens Bekæmpelse Ballerup og træner for de otte mænd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *