Måløv sparede på kræfterne, men vandt sikkert
Måløv-BK-mod-Lyngby-copy.jpg
Nicklas Lind Jørgensen fik gang på gang kæmpet sig igennem Lyngbys højre forsvarsside. Foto: Privatfoto
Fodbold På en varm og solbeskinnet lørdag eftermiddag drog Måløv BK til Lyngby for at forbedre resultatet fra sidst de to mødtes i efteråret i en kamp der endte 2-2.

Fra første fløjt var det tydeligt, at Måløv var Lyngby overlegne i alle spillets facetter, og via gode kombinationer og førstegangspasninger fik Måløv splittet det kompakte Lyngbyhold ad.

Der skulle dog alligevel gå 19. minutter før Måløv kom foran, og det var efter et af Dalibor Radivojsas karakteristiske indkast, som i sidste ende havnede i hovedet på Nikolaj Ovesen, og på trods af sin status som banens mindste, fik han sendt bolden ind over stregen, selvom Lyngbys keeper gjorde sit for at afværge scoringen.

Herefter tilspillede Måløv sig flere store chancer, deriblandt to skud på stolpen, før at det igen blev til scoring. Det var igen makkerparret fra første scoring der var på spil, og denne gang med omvendt fortegn. Nikolaj Ovesen sendte et hårdt indadskruet hjørnespark i hovedet på Dalibor Radivojsa, der satte bolden sikkert i mål.

Efter en ganske velspillet 1. halvleg af Måløv gik tempoet en smule ud af 2. halvleg, selvom det blev en, om muligt, endnu mere ensidig forestilling, men ind ville bolden ikke.

Efter en lille times tid blev kampen dog endegyldigt lukket, da Casper Kyhl luskede med frem fra sin højrebackposition og sendte bolden ind foran målet, hvor Nicklas Lind Jørgensen kom stormende frem ved bagerste stolpe og sendte bolden sikkert det sidste stykke over stregen.

Kampen var nu reelt afgjort, hvorfor Måløvs træner René Bruun Kristiansen valgte at spare flere af Måløvspillerne i den sidste halve time, da der venter et virkelig hårdt program for Måløv den næste uges tid med tre hjemmekampe på fire dage.

Først kommer det ubesejrede tophold, Herstedøster IC på besøg på tirsdag. Dernæst gælder det Herlev IF torsdag, og sidst men ikke mindst Tyrkisk KIF på lørdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *