Måløv på sexet danmarkskort
Sexkort-sinful-copy.jpg
Sinful.dk har kortlagt danskernes køb af sexlegetøj og Måløv kommer ind på en (flot) 10. plads. Foto: Sinful.dk
Nethandel Den store danske online sexshop Sinful.dk har offentliggjort deres nyeste undersøgelse omkring danskernes frække vaner.

Denne gang har webshoppen set nærmere på hvor meget sexlegetøj, der bliver købt i Danmark og resultatet viser, at Måløv tilsyneladende er en af de byer i landet, der køber mest sexlegetøj – i hvert fald på Sinful.dk.

Folk i Måløv bruger i følge undersøgelsen 1.69 gange så mande penge på sexlegetøj i forhold til landsgennemsnittet og det betyder, at byen havner på en 10. plads på landkortet. På førstepladsen ligger Ugerløse skarpt efterfulgt af Rømø og København SV.

Undersøgelsen er baseret på data fra mere end 100.000 ordrer, der er afgivet på Sinful.dk. Tallene er nået ved at dividere omsætningen for hver af landets postnumre med antallet af indbyggere i området og sammenligne det med landsgennemsnittet, oplyser webshoppen.

Sinful.dk garanterer, at alle data i undersøgelsen er behandlet 100 procent anonymt. Så der er altså ikke mulighed for at se, om det er dine naboer, der handler ivrigt ind.

»Undersøgelsen er lavet med stor respekt for vores kunders privatliv og alle data i undersøgelsen er derfor fuldstændigt anonyme. Vi ved, at det er en tillidssag, når kunderne handler hos os og den tillid værner vi om,« udtaler Mathilde Mackowski, der er stifter og medejer af Sinful.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *