Måløv delte med topholdet
Måløv-boldklub-KimFinchAndersen-copy.jpg
fodbold Uafgjort med Herstedøster efter hård kamp.

Tirsdag i sidste uge mødte Måløv det ubesejrede tophold Herstedøster. Måløv var meget opsatte på at blive de første til at tage Herstedøsters skalp i denne sæson, men de var ikke sådan at ryste, selvom Måløv gjorde gode forsøg.
Herstedøster halsede lidt efter i den første halvdel af 1. halvleg. man var bestemt ikke ufarlige. Dog var det Måløv, der kom først på måltavlen.
Det var et frispark som blev taget af holdets topscorer, Kim Finch Andersen, der efter en scoringspause på knap en måned, igen fik netmaskerne til at blafre. Sparket tog fusen på HIC´s keeper, som lige nåede at tage et skridt ind bag sin egen mur, inden han opdagede at bolden havde retning den anden vej rundt om muren, og så var det for sent. Kim Finch Andersen og resten af Måløv kunne derfor fejre angriberens 21 scoring i 19 turneringskampe.
Føringsmålet vækkede Herstedøster til live, og kampen blev mere jævnbyrdig. Efter 26 minutter sendte Herstedøster et frispark ind foran kassen, og her var der trængsel og forvirring, som bekendt kan føre til nogle interessante situationer. Bolden fik i situationen tilsyneladende lov at passere ugeneret hele vejen igennem feltet og ind i modsatte side af Måløvs mål. I første omgang lignede det en scoring direkte på frispark, men HIC´s Simon Andersen løftede armene i vejret, og havde tilsyneladende styret bolden det sidste stykke ind over stregen.
2. halvleg bød på et noget andet indstillet Herstedøsterhold, og de formåede ret tidligt at få presset Måløv meget langt tilbage på banen.
Herstedøster havde også bolden over stregen en enkelt gang, men målet blev underkendt pga. offside. I den anden ende var det meget sporadisk hvad Måløv havde af chancer i 2. halvleg, og det blev reelt set kun til tre episoder, hvor det med lidt mere held og dygtighed kunne have resulteret i scoring. Kampen endte således 1-1.
I et tætpakket program blev det til Måløvsejr i både torsdagens og lørdagens opgør med henholdsvis Herlev If og Tyrkisk KIF, der begge blev besejret med 2-1.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *