Måløv Boldklub vandt Seriepokalen
Måløv-Boldklub-vinder-Seriepokalen-copy.jpg
Måløv Boldklub på Brøndby Stadion for at blive hyldet som videre af Seriepokalen 2014 i pausen mellem Brøndby-Randers. Foto: Privatfoto
Fodbold Søndag eftermiddag endte med at blive en af de mere mindeværdige for Måløv Boldklub, da man i Seriepokalfinalen besejrede Greve.

Det holdt dog hårdt, og kampen måtte helt ud i straffespark for at finde en afgørelse.

I kampens ordinære spilletid var de knap 200 tilskuere vidner til en meget velspillet kamp, hvor Greve var mest på bolden, og hvor Måløv var organiseret stærkt og fik afvist de tilnærmelser som Greve gjorde.

Den største chance i første halvleg tilfaldt Greve, som efter et hjørnespark, der ikke blev afvist ordentligt af Måløv, fik en stor chance ved Greves Frederik Bisgaard som fik afsluttet rigtigt flot på en helflugter, hvilket tvang Måløvs Bjarke Balling til at diske op med at redning af de helt store for at forhindre Greve i at komme foran.

Derudover var 1. halvleg ikke præget af de helt store åbne chancer. Det forblev således 0-0 efter de første 45 minutter.

I 2. halvleg var det ligeledes småt med de store målchancer, hvorfor kampen i høj grad blev udkæmpet på den centrale del af banen.

Vi skulle derfor også helt hen til 2. halvlegs døende sekunder for at finde kampens utvivlsomt største chance, da Matthew Friis fik kæmpet sig igennem Greves midtbane, og fik sendt Kim Finch Andersen i dybden. Han fik da oversprintet Greveforsvaret, men alene med Glenn Pedersen i Grevemålet, svigtede køligheden, og han sendte bolden i sidenettet, til kæmpe ærgrelse for alle de fremmødte Måløvtilskuere.

Det blev således det sidste der skete de første 90 minutter, og kampen skulle derfor afgøres på straffespark.

I den disciplin var Måløv, og i særdeleshed Bjarke Balling i målet, køligst, og kunne efter en sejr på 5-4 løfte armene i vejret som vindere af Seriepokalen 2013/14.

Efterfølgende var hele holdet inde på Brøndby Stadion for at blive hyldet i pausen mellem Brøndby-Randers, og for at modtage pokalen der manifesterer at Måløv Boldklub er det bedste af de 130 seriehold der deltog i turneringen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *