LSF sendte FC Øresund hjem med 4-0
Fodbold Lørdag mødte Ledøje-Smørum FC Øresund på banen i Smørum.

Kim Kjærsgaard havde rystet posen for at stille et slagkraftig hold på banen. Fire spillere var væk efter hårde kampe i sidste weekend, men heldigvis blev fire nye hevet op fra senior 2 holdet. Paw Olsen spillede på venstre back, de øvrige tre sad på bænken.

FC Øresund kom med en frisk sejr fra sidste weekend. Men LSF lagde pres på og det viste sig snart at Øresund ikke havde mere krudt tilbage.

I det 25. min. lagde banens bedste spiller Peter Stephansen en klinisk aflevering til frontangriberen Marc Lind og med et kort aftræk lagde han bolden i mål til en 1-0 føring. Det gav en vis ro, og uden at der skete nævneværdigt mere blev der fløjtet til pause.

Til gengæld blev 2. halvleg en af de bedste, der er spillet på Smørum Park i lang tid. Kombinationerne flød, så det var en fryd

I 68. min. kom 2-0 målet. Gode kombinationer på højre flanke mellem Morten Larsen og Robin Veljanoski betød en aflevering tilbage til en fremadstormende Peter Stephansen, der lagde den i det lange hjørne.

Igen i 81. minut var der mål. En kombination mellem Morten Larsen og Peter Stephansen betød 5-6 måbende modstandere, der bare kunne se til at indskiftede Christian Steen Jensen, fra senior 2 holdet, lagde den perfekt i kassen til 3-0.

Endnu en spiller fra serie 2 holdet, Alexander Beck, fik i kampens sidste minutter love til at sætte punktum med 4-0 målet.

Næste kamp er næste lørdag ude mod BGA i Glostrup klokken 13.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *