Lars Lilholt Band erstatter Big Fat Snake
Lars-Lilholt-Band-copy.jpg
Lars Lilholt Band er på scenen ved Ballerup Kræmmerfestival lørdag den 19. juli. Foto: Pressefoto
Kræmmerfestival Big Fat Snake har aflyst koncerten ved årets kræmmerfestival. I stedet kommer Lars Lilholt Band.

Årets hovednavn ved Ballerup Kræmmerfestival, Big Fat Snake, har ’af personlige årsager’ aflyst koncerten. Derfor har arrangørerne søgt vidt og bredt efter et nyt band, der kan leve op til samme standard – og det har de fundet.

De lyse nætters orkester, Lars Lilholt Band, har sagt ja til at lade deres sommerturné slå et sving om Ballerup, hvor de vil spille Ådalen op lørdag den 19. juli.

Så selvom det selvfølgelig er ærgerligt, at Big Fat Snake, har aflyst, er holdet bag kræmmerfestivalen godt tilfredse med erstatningen:

»Lars Lilholt Band er et af Ballerup Kræmmerfestivals mangeårige ønsker – og i år er det så lykkedes. Vi glæder os utrolig meget til at opleve dem i Ådalen,« fortæller Tim Ottosen fra festivalens bestyrelse.

Her kan publikum glæde sig til at høre såvel nye som gamle Lilholt-numre – og mon ikke der bliver plads til en lille fællessang med ’Kald det Kærlighed’, ’Dansen Går’ og ’Café Måneskin’.

Band med 30 år på bagen

Lars Lilholt sendte sidste år bokssættet ’Manifest’ på gaden, hvor han påde fire album fik opsummeret de 40 års musikalke virke – heraf 30 i front for Lars Lilholt Band.

Guitaristen Gert Vincent er den eneste – ud over Lars Lilholt selv – der har været med i bandet gennem alle årene. Tom Bilde og Klaus Trane har dog lagt bas- og trommerytmer til musikken næsten lige så længe, mens tangentspiller Kristian Fogh ’’kun’’ er med på sin fjerde Lilholt-turné.

Sangerinderne Pia Trøjgaard og Laura Flensted Jensen er med på kor og så har bandet fået en ’ny pige i klassen’ Marika Thinggaard Andersen, der jonglerer både tværfløjte, saxofon og klarinet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *