Kratvej skal til debat
Kratvej.jpg
Kratvej skal gøres mere sikker. Nu kan borgerne høre om planerne på et borgermøde om vejens fremtid. Foto: Arkivfoto
Trafik Trafiksanering af Kratvej er på trapperne. Derfor holder kommunen borgermøde om planerne

Igennem en længere periode har forældre og beboere på Kratvej og omkring Måløv Skole henvendt sig til Ballerup Kommune for at få forbedret trafikforholdene.

Der har nemlig været en del utryghed omkring trafiksituationen ved Måløv Kirke, idet mange bruger vejen til at køre deres børn i skole og desuden er der lavet trafiksanering ved kirken, som skaber en del trafikal usikkerhed.

Derfor vil Ballerup Kommune nu gøre Kratvej mere tryg og det kan man få mere at vide om på et borgermøde den 19. maj klokken 17 til 18 på Måløv Skole.

Her vil borgmester Jesper Würtzen og formand for Teknik- og miljøudvalget Helle Tiedemann fortælle om planerne for trafikken i området.

Trafiktælling og sanering

Man vil blandt andet kunne høre om trafikforholdene omkring skolen og der har været foretaget en trafiktælling af tilkørslen til skolen, når eleverne på vej til skole.

På mødet vil kommunen gerne høre om borgernes oplevelse af forholdene ved Måløv Skole ligesom resultatet af trafiktællingen vil blive lagt frem.

Også de afsatte midler til trafiksanering af Kratvej i den nordøstlige ende vil blive berørt på borgermødet mandag den 19. maj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *