Hykleri i højeste potens
Debat Den detroniserede justitsminister Morten Bødskov, der mens han var minister ikke bestilte andet end at gøde jorden for kriminelle elementer fra ind- og udland...

… stiller sig i Ballerup Bladet den 13. maj i spidsen for et nyt tværkommunalt samarbejde (også kendt som en snakkeklub) om forebyggelse og bekæmpelse af bandekriminalitet.

Da Morten Bødskov var minister og dermed havde muligheden for at gøre noget, gjorde Bødskov konsekvent det modsatte af, hvad det behov for.

Et par eksempler: For det første var det under Morten Bødskov, at 200 betjente blev fjernet fra hovedstadsområdet og sendt til provinsen.

For det andet gjorde Morten Bødskov det vanskeligere at smide kriminelle udlændinge ud af Danmark. For et par uger siden kunne to bandeledere, Store A og Dollar Levakovic, eksempelvis få lov til at blive i landet på trods af domme for vold og røveri. Det kan de takke Morten Bødskov for.

For det tredje var det den socialdemokratisk ledede regering, der hævede den kriminelle lavalder fra 14 til 15 år, og dermed sikrede at unge bandekriminelle ikke bliver straffet for deres kriminelle handlinger.

For det fjerde afviste Morten Bødskov at indføre hårdere straffe for kriminalitet begået som led i bandeaktivitet, og for det femte afviste Morten Bødskov at indføre minimumsstraffe for at komme bandekriminaliteten til livs.

Og så har jeg endda ikke nævnt den stribe af andre forslag, hvor Morten Bødskov ikke har opfyldt de løfter, som han selv afgav før valget om at slå hårdere ned på kriminalitet. F.eks. glemte Morten Bødskov behændigt sit forslag om at tvangskastrere pædofile forbrydere.

Når Morten Bødskov nu igen forsøger at lancere sig selv som hardliner på retsområdet, kan jeg kun sige, at det er udtryk for hykleri i højeste potens. Vælgerne har set den rigtige Morten Bødskov i aktion i justitsministeriet. Det var ikke noget kønt syn. Det glemmer vælgerne ikke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *