Golfentusiaster kæmper for brystkræftsagen
Pink-Cup-1-copy.jpg
Golf Golfklub vil sætte fokus på brystkræft

»1 ud af 9 danske kvinder rammes årligt af brystkræft. Det vil Hjortespring Golfklub gøre noget ved. Derfor er vi med i Pink Cup turneringen, hvis formål er at rejse penge til forskning, forebyggelse og patientstøtte til fordel for de brystkræftramte,« fortæller Ann Søndergaard, der er medlem af Pink Cup udvalget i Hjortespring Golfklub.
Pink Cup 2014 i Hjortespring Golfklub afvikles den 3. juni 2014.
»Sidste år lykkedes det os i Hjortespring Golfklub at indsamle over 66.000 kroner og kvalificeres os til deltagelse i landsfinalen,« tilføjer hun.
Alle de penge som samles ind i forbindelse med Pink Cup 2014 arrangementer i Golfklubben, går ubeskåret til brystkræftsagen.
»Brystkræft rammer stadig alt for mange kvinder, og det er naturligt for os at kæmpe for så vigtig en sag. Det er 12 år, vi er med, og vi glæder os til turneringen. Turneringen er sjov og anderledes, og der er altid en rigtig god stemning i klubben på selve dagen,« siger Ann Søndergaard.
Pink Cup turneringen har eksisteret siden 2003 og har nu ved indgangen til turneringens 12. år indsamlet over 23 millioner kroner.
Mere end 5.000 kvinder forventes at stille op til turneringen i 2014. De vil foruden turneringen også afholde diverse konkurrencer og festlige indslag, der har det til formål at rejse penge til Kræftens Bekæmpelses arbejde med brystkræft.
Turneringen afsluttes med en landsfinale, som 40 af de deltagende klubber har mulighed for at kvalificere sig til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *