Glæde over kædeansvar
Debat Godt vi fik vedtaget kædeansvar, Socialdemokratiet, Enhedslisten og DF (SF jeg ved i var med i tankerne)

Desværre kunne Venstre og Konservative ikke medvirke, grundet det var bøvlet for den lille arbejdsgiver.

Men dette er en fælles kamp for de små arbejdsgivere, for de danske lønmodtagere, for de store danske firmaer, der opfører sig ordentligt. Simpelthen for at have et arbejdsmarked, hvor man har ens spilleregler.

Hvor ingen flyver under radaren. Ikke arbejder under slave ligende forhold. Ikke arbejder med falske lønsedler. Ikke arbejder med ikke at betale skat nogen steder. Ikke overholder gældende arbejdsmiljø- lovgivning. Ikke tømmer lønmodtagernes garantifond.

Vi er oppe mod noget, der kan ligne organiseret kriminalitet. Dem som er registeret i RUT-registeret er tit ikke registret i hjemlandet (det vil sige alt arbejde er sort) eller har ingen aktivitet i hjemlandet. De tager ikke hjem som de skal, det er jo kun midlertidigt, de må være her.

Dette uvæsen er simpelt hen ved at udhule den lille håndværksmester og danske lønmodtageres arbejds- og jobmuligheder.

Alle tiltag der tages til at få det stoppet hilses velkommen.

Og hvis nogen spørger, hvorfor Socialdemokraterne på Christiansborg ikke har vedtaget det. Er svaret: Det forstår jeg heller ikke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *