Generationsskifte hos Smørums golfdamer
smørum-golfklub-dame2014-copy.jpg
Smørum Golfklubs dameeliteafdeling har sagt farvel til to store profiler og skal nu have sluset de nye, unge ind på holdet. Foto: Jesper Vinzentz
Golf Smørums elitedamer spillede her i weekenden første runde af danmarksturneringen.

Efter sidste sæson hvor holdet først vandt Danmarksmesterskabet og dernæst blev en suveræn Europacup vinder for mesterhold, går man en sæson i møde hvor to af holdets rutinerede profiler Lotte Nørskov og Heidi Sylvest har valgt at ’’gå på pension” som elitespillere.

Det vil sige, at klubben nu skal i gang med et generationsskifte, hvor holdets tre profiler Emily Pedersen, Charlotte Lorentzen og Nanna Madsen nu skal være de rutinerede på holdet – selv om de kun er 18, 19 og 24 år.

Samtidig skal klubben løbende spille unge talenter ind på holdet.

»Vi har en blomstrende ungdomsafdeling. Vi har i år valgt at lave en mentorordning i klubben, hvor de helt unge talenter, der kommer op i eliteafdelingen, får en af de ”gamle” at læne sig op ad og få gode råd omkring hverdagen og livet som elitegolfer,« Fortæller Henrik Nielsen fra Smørum Golfklubs dameeliteafdeling og fortsætter:

»De unge klør på med krum hals med super vejledning fra DGA som nu står for elitetræningen i Smørum. Vi ser fortrøstningsfuldt frem til sæsonen, hvor målet igen i år er at komme til slutspillet og se, om vi ikke for femte år i træk kan få medaljer.«

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *