Fra nytteløs aktivering til meningsløst pengespild
Debat Ja så har Fru Ballerup Mette Frederiksen gjort det igen.

Hun lægger helt og aldeles et røgslør ud over beskæftigelsen efter Svensk model anno 1990. De arbejdsløse skal kunne uddanne sig to år med 80 procent af dagpengene i behold.

Den model brugte svenskerne i starten af 1990, med det ’’flotte’’ resultat at man kunne sætte sig tilbage og sige: Se vi gjorde noget ved arbejdsløsheden, fordi de personer der var under uddannelse ikke talte med i arbejdsløshedsstatistikken.

Det er rigtig smart, for to år, som er grænsen, gør, at man op til næste valg vil kunne bruge argumentet, at vi har gjort noget ved arbejdsløsheden.

Det er rent bluf, og det er fra en nytteløs aktivering til en endnu mere nytteløs aktivering. Det giver ikke flere job, at sætte en arbejdsløs på to års ’’uddannelse’’ det er helt og aldeles spild af penge.

Skulle det have nogen som helt mening skulle de ledige kunne tage deres penge med ud i virksomhederne og sige: Hej her er jeg, du kan for 20 procent af min løn uddanne mig til netop det, din virksomhed i fremtiden har brug for. Det ville give resultat, men Mette Frederiksen tænker som sædvanlig kun på hendes egen magt.

Hvornår svinger du kniven Fru Frederiksen over din egen formand? Så du kan gå i dit store idol Nyrups fodspor nemlig at give Helle T en Svend Auken. det må være det i kalder det i jeres kredse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *