Foreningslivet skal fejres
Koret-Sweet-Swing-copy.jpg
Foreningernes Dag byder på et hav af underholdende indslag blandt andet kommer koret Sweet & Swing forbi og inviterer til fællessang klokken 12. Foto: Privatfoto
Inspiration Ballerup Bibliotek danner lørdag den 10. maj rammen om en fejring af Ballerup Kommunes rige foreningsliv.

På foreningernes dag kan man møde mange af kommunens foreninger på biblioteket. Så hvis man står og mangler inspiration til, hvad man skal fylde sin fritid med, så var det måske en idé at slå et smut forbi Ballerup på lørdag i tidsrummet 10 til 14.

Biblioteket bliver fyldt med sang, musik, leg, sport, dans og meget andet klogt og kreativt. Men fejringen breder sig også til både Centrumgaden og Banegårdspladsen, som vil summe af liv og masser af aktiviteter for både børn, unge og voksne.

»Vi er i fuld gang med at sammensætter et spændende og alsidigt program for dagen, men du kan f.eks. opleve det populære kor Sweet & Swing, der inviterer dig til at prøve at synge med koret. Oplev også Dragon Factory, når de fylder børnebiblioteket med sværd og rollespilslege. Egebjerg senioridræt inviterer til yoga og mindfulness. Oplev også en bid af spejderlivet, når de blå spejdere slår lejr foran biblioteket,« fortæller Lotte Harsder fra Ballerup Bibliotek.

Foreningernes Dag er for alle og biblioteket håber at se mange – både store og små – i byen på lørdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *