Forældre og børn byttede roller
Rideskole-forældre-og-børn-2-copy.jpg
Ridning I forrige weekend havde børnene besluttet, at der skulle være ’forældreridning’ på Enggårdens Rideskole i Ledøje.

»Når børnene starter på Enggården, er det ofte deres forældre, der hjælper med at trække hest og barn rundt i ridehallen, den første gang de er der,« fortæller en af forældrene Anne Assentorp.
En anden tradition er, at rideskolen laver forskellige arrangementer, hvor børnene selv får lov til at komme med ønsker.
Ved sidste ’’ønskemøde’’, havde børnene valgt at, nu skulle der byttes roller. Nu skulle det være børnenes tur til at være de voksne – og de voksnes tur til at sidde på hest og blive trukket rundt.
»Vi voksne havde nogle vilde udfordringer. Bare det at blive i sadlen var nu ikke nemt. Der skete nu ikke noget – andet end dialogen de efterfølgende dage, om hvor ondt man fik i lårene og numsen,« fortæller Anne Assentorp og tilføjer:
»Men det var intet i forhold til børnenes oplevelse, de havde det hylende morsomt. Der fik de godt nok skovlen under os.«
Børnene har allerede foreslået at gentage arrangementet igen næste år.
»Vi må på nuværende tidspunkt glæde os over, at det næste arrangement er en dyreclairvoyant, der kommer og holder foredrag. Det overlever vi med sikkerhed,« griner Anne Assentorp.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *