Fantastisk fremmøde ved fredsmarchen
Fakkeltog-Hede-Magleparken-19.jpg
Der var stor opbakning til fredsmarchen i Hede-Magleparken tirsdag aften. Folk kom fra alle dele af kommunen for at støtte beboerne i deres kamp mod kriminaliteten i området. Foto: Kenn Thomsen
Bander Hundredevis af borgere deltog i fredsmarchen i Hede-Magleparken i tirsdags.

Se billeder fra fredsmarchen

Tv-kameraerne snurrede og regnen holdt sig på venlig afstand tirsdag aften, da der var fredsmarch og fakkeltog i Hede-Magleparken.

Omkring 500 deltog i den stille vandring gennem boligområdet, der over de seneste måneder er blevet mere og mere plaget af kriminalitet.

Flere beboere i området har fået nok og vil ikke længere finde sig i, at de kriminelle har overtaget deres kvarter. Derfor havde de kaldt til samling tirsdag aften med budskabet ’Vi vil have Hede-Magleparken tilbage!’

Både TV2 og DR dækkede begivenheden, der fandt sted her lidt over et år efter den tilsvarende fredsmarch i Skovlunde. Mellem de mange deltagere ragede borgmester Jesper Würtzen op. Han havde sagt ja, til at holde tale ved endestationen for fredsmarchen; bag Hedegårdens Butikscenter ved kirken.

»Hede-Magleparken skal være et godt og trygt sted at bo,« sagde han og fortsatte:
»Der har altid været et godt sammenhold herude, men på det sidste er der desværre sket en kedelig udvikling. Der er kommet folk til udefra, som desværre fylder meget i området. De fører sig frem som om de ejer Hede-Magleparken.«

Denne aften var der dog ingen tvivl om, at der også er rigtig mange borgere i Ballerup Kommune, der ’’føler de ejer’’ Hede-Magleparken. På den gode måde – ved at støtte op om fred og fordragelighed i den for tiden så hårdt plagede bydel.

»Det er smukt at se, at vi er så mange samlet her for at vise, at det er os der sætter dagsordenen her i Hede-Magleparken,« sagde borgmesteren og høstede stort bifald fra de fremmødte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *