Diabetesforeningen mangler indsamlere
diabetes-børn-landsindsamling-2013_3-2-copy.jpg
Der mangler 40 indsamlere i Ballerup Kommune til Diabetesforeningens landsindsamling søndag 1. juni. Foto: Pressefoto
Velgørenhed Søndag den 1. juni holder Diabetesforeningen landsindsamling til fordel for børn med diabetes.

Men lokalafdelingen her i Ballerup har brug for hjælp.

»Vi er på udkig efter privatpersoner, klubber og Foreninger i Ballerup Kommune. Vi vil så gerne have dækket alle ruter,« siger indsamlingskoordinator i Ballerup, Majka Munk Michaelsen.

Det er femte gang, at Diabetesforeningen holder landsindsamling til fordel for børn med diabetes. Indtil videre er der tilmeldt 15 indsamlere i Ballerup Kommune, men det er ikke nok til at dække alle ruter.

»Hver rute giver i gennemsnit 1000 kroner. Som det ser ud nu, mangler vi indsamlere til 40 ruter, siger Majka Munk Michaelsen.

Diabetesforeningen prøver på landsplan at øge antallet af indsamlere. Derfor har de som noget nyt i år inviteret sportsklubber, spejdere og andre foreninger til at deltage i landsindsamlingen.

De foreninger, som hjælper ved indsamlingen får selv 15 procent af det beløb, deres indsamlere får i indsamlingsbøsserne, til egne aktiviteter.

Pengene fra landsindsamlingen går til kurser for børn, unge og deres familier, hvor de kan lære mere om, hvordan man lever med diabetes og møde andre familier med lignende udfordringer – samt til rådgivning, oplysning og forskning.

Man kan melde sig selv eller sin forening som indsamler på Diabetes.dk/landsindsamling, eller på telefon: 63 12 90 14.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *