DF syltet ind i EU-politikken
Debat Peter Skaarup gør sig til talsmand for, at vi trænger til en ny regering for at slippe af med EU-politikken.

Men det, vi trænger til, er først og fremmest en ny politik, der ikke medvirker til groft overfald på almindelig mennesker levevilkår, løn- og arbejdsforhold.

DF var initiativtager til at VK-regeringen sammen med O fik gennemført forringelser i dagpenge og efterløn. Efterfølgende har den Socialdemokratisk ledede regering bistået af Dansk Folkeparti, Konservative og Venstre har som nikkedukker valgt at følge EUs krav om nedskæring i vores velfærdsydelser, fx. indførelse af forringelser af kontanthjælp,. uddannelsesstøtte og førtidspension.

EU blander sig også i vores dagpengeregler og meget andet. Tager vi løndumpning, ser vi at EU-direktiver indebærer at udenlandske arbejdstagere lovligt kan arbejde for EUs mindstelønninger i Danmark, det fremgår direkte af Lissabon-aftalen.

Synes du som vælger, at det er i orden at en bygningsarbejder kan komme til Danmark og arbejde for 115 kroner i timen i.h.t. EUs mindsteløn, når en bygningsarbejder i Danmark har 180 kroner i timen.

På det sociale område er vi også presset fra EU, som kræver at vi skal privatisere vores velfærdsydelser. Det på trods af at hver fjerde borger i EU lever i fattigdom.

EU har indført social dumpning. Vi skal ikke have mere EU, vi skal ud af EU, og her er Folkebevægelse mod EU de eneste du kan stemme på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *