De glubske virksomheder?
Debat De »store glubske entreprenører« misbruger ikke deres personale - tværtimod!

Det kan jeg da skrive under på som en erfaren medarbejder i en meget stor, men ikke glubsk virksomhed, der også er etableret i Ballerup Kommune.

Det undrer mig meget at både Kåre Harder Olesen og Martin Jonassen sætter denne etiket på vores veletablerede virksomheder og argumenterer for at sociale arbejdsklausuler vil være konkurrenceforvridende og gøre livet svært for vores små virksomheder qua et ekstra administrativt arbejde (KMB mødet i April).

Vi skal sikre, at de virksomheder, der påtager sig en opgave på vegne af Ballerup Kommune udfører det i henhold til gældende lovgivning.

Større virksomheder kan af sagens natur oftest løfte mere end de små virksomheder, men jeg ser det ikke som hinandens modsætninger.

Oftest vælger de større virksomheder netop at samarbejde med mindre lokale virksomheder så der ligger en gevinst for alle parter.

Vi kan støtte denne proces ved netop at sikre at de gældende regler og overenskomster bliver holdt. Derfor er kontroltiltag og skærpede vilkår en fordel for alle involverede parter så der er lige vilkår.

Min virksomhed bruger lokale virksomheder som samarbejdspartnere og det skaber værdi for begge parter. Dertil kommer det sociale aspekt, som ikke kan gøres op med penge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *