Da menneskene slog Lord Labohan
BFO-Højager.jpg
Der var drama og drabelige slag, da BFO Højager drog på slagmarken og kæmpede mod det onde... Og vandt. Foto: Privatfoto
Rollespil Igen i år holdt BFO Højager deres store rollespilsdage. Det gik ikke stille af.

Hvert år forvandler den ellers så fredelige hverdag på BFO Højager sig til et sandt Rollespilsmekka. Igen i år var verden forvandlet til et eventurland i bedste »Ringenes Herre«-stil fra den 22. – 24. april.

Børn og voksne forvandlede sig og hele institutionen blev fyldt op med Elver, mennesker og orker, der alle drager ud i de dybe skove og på sletterne omkring skolen og kæmper mod hinanden

Selve rollespillet foregår over 3 dage, hvor den sidste dag bliver brugt til DET STORE SLAG.
Til det store slag er forældrene inviteret og er med til at overvære et sandt skuespil omkring ”liv eller død” da hele spillet bliver afgjort her.

I ugerne op til rollespillet har BFO`en summet af sværdtræning, syning af rollespilspung og der er blevet øvet rollespilsdanse.

Store udfordringer

I år har børnene været udsat for at skulle kæmpe mod landevejsrøvere, der gjorde alt hvad der stod i deres magt for at beskytte deres penge som de desværre havde tabt i skovbunden.

Børnene har også været på en farefuld mission hvor de skulle besejre den grusomme Lord laboban i hans borg. Dette var dog ikke helt til at spøge med da, Lord Laboban havde allieret sig med nogle meget farlige og stærke krigere.

Men med fælles hjælp lykkes det både menneskerne, Elverne og orkerne at besejre Lord Laboban og kunne derefter indtage borgen.

Uden mad og drikke duer helten som bekendt ikke og hver dag drog alle krigerne ind til Jolas by og fik sig et fredeligt måltid.

Det store slag er afgjort, men de tapre krigere kan lige så godt forberede sig. For mørkets kræfter lurer på at slå til igen, og så er det godt at være klar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *