BSF’s elitekvinder fortsætter i 3F Ligaen
fodbold DBU har afgjort, at BSF Kvinde Elite på ny skal deltag som licensklub i 3F Ligaen til næste sæson.

I første omgang fik klubben besked om, at der var et mindre problem, der skulle løses i forhold ti. det afslag der kom for cirka 14 dage siden. Men efter en rettelse og en ankesag, er BSF Kvinde Elite nu jublende glade for at kunne spille med blandt de bedste kvindehold i Danmark igen til næste sæson.
»Det er en fantastisk nyhed for alle omkring 3F holdet og Kvinde Eliten i BSF, eftersom vilkårene omkring opfyldelsen af kravene for at være en Licensklub er blevet skarpere og kræver en stor administrativ holdindsats. – Vores forhold til DBU er rigtig godt. Vi har talt meget sammen igennem hele forløbet, og da bekræftelsen kom i dag, var jeg både lettet og glad. At kunne arbejde videre i den nye sæson med alt det vi har opnået i år, er for mig og mine kollegaer i Kvinde Eliten en kæmpe fornøjelse og vi ser meget frem til det,« siger den kommercielle direktør, Christian Taylor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *