BSF slog Jægersborg
Fodbold BSF’s herrehold vandt lørdag eftermiddag for anden weekend i træk endnu en meget vigtig kamp for at undgå nedrykning til den knap så flatterende sjællandsserie.

»Dagens modstander fra Jægersborg-Kbh har som ny oprykker til DS rækken udmærket sig meget positivt. Men til dagens kamp i ’Gryden’ var BSF deres modstander klart overlegen i alle spilles facetter,« siger klubbens formand René Andersen, og fortæller om kampen:

At der overhovedet kom tvivl om kampens udfald, skyldes udelukkende hjemmeholdes manglende koncentration i kampens sidste fase. BSF havde i de første 85 min. spillet meget flot og kontrolleret, hvilket havde bragt holdet foran med 2-0 på mål af den altid energiske Kenneth Nielsen, som med et tørt hug bragte BSF foran efter knapt en halv time, samt et mål af holdes topscorer- Jonna- som satte bolden ind via stolpen.

I kampens 85 min. fik Jægersborg reduceret på et mål som må tilskrives det meget unge forsvar. Dette var dog den eneste chance som Jægersborg fik, og det var derfor fuldt fortjent, at BSF forlod banen som vindere.

BSF s hold har endnu ikke sikret sig deres forbliven i DS, derfor bliver holdes indsats mod lokalrivalerne fra Herlev forhåbentlig lige så koncentreret, som dagens indsats var.

»Til kampen mod Jægersborg var der knap 150 tilskuere, og hvis de trofaste tilhængere tage turen til Herlev for at støtte op om de røde trøjer, så er der absolut muligheder for endnu flere point til BSF,« siger René Andersen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *