BMS U14 drenge vinder DM guld
U-14-drenge-DM-copy.jpg
U14 drengene fra BMS slog Horsens i finalen i Herlev og kan dermed kalde sig danmarksmestre. Foto: Privatfoto
Basketball BMS’s U14 drenge afsluttede i weekenden den officielle sæson i overbevisende stil ved at vinde det danske mesterskab.

Holdet mødte de jyske mestre fra Horsens, som de i pokalfinalen tidligere på året havde slået 84 – 21. Så der var lagt op til fest i Herlev Hallen, som dannede rammen om dette års ungdoms DM, og ”hjemmebanen” betød, at holdet blev bakket op af næsten 300 BMS fans.

Efter en lidt nervøs start hvor Horsens blandt andet satte to treere faldt roen over spillet, og BMS afsluttede 1. periode med en føring på 7 points.

Anden periode startede ligeledes lidt nervøst og Horsens holdt sig igen inde i kampen med et par flotte treere. BMS viste dog, at de have et ekstra gear, som blev sat i da Horsens fire minutter inde i anden periode kom inden for 5 points.

Herfra var der ingen vej tilbage. I resten af kampen øgede BMS stødt og roligt sit forspring og vandt kampen og dermed Danmarksmesterskabet 81-42.

Kampen viste BMS holdets fulde brede og havde mange flot spil. Kampens MVP – Mest Værdifulde Spiller – blev Andreas Mortensen.

Vejen til det danske mesterskab har været lang men fuld af flotte resultater. I grundspillet var holdet ubesejret med 18 sejre, og undervejs til finalen vandt BMS overbevisende mod hold som Virum og Hørsholm. Det blev også til en flot 2. plads ved de nordiske mesterskaber i påsken.

DM-holdet består af: Andreas Mortensen, Balsa Veljic, Danijel Marsenic, Jakob Gundersen, Jonas Eversen, Luka Weuder, Lukas Sekulic, Marko Veljic, Niko Tamjidi, Nikolaj Weuder, Patrik Pedersen, Rasmus Paaske, Tue Bourgeat. Holdet trænes af Thomas Jessen og Karolis Marcinkevicius

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *