»Beriget« med en Lidl
Debat Jeg vil gerne kommentere på artikel i Ballerupbladet uge 15 om planer om Lidl byggeri.

Jeg bor i Gentofte, hvor vi er blevet »beriget« med en Lidl discountbutik, på Vangede Torv. Her var mange borgerprotester, men butikken blev selvfølgelig bygget alligevel.

Man har så valgt at lægge dens indkørsel lige midt i et meget trafikeret vejkryds!, med det resultat, at der opstår 2-300 meter bilkøer i et par timer hver morgen, og hver eftermiddag, med os, dytten og larm til følge. Mange mennesker sidder fast på vej til arbejde.

Derudover har vi fået en masse dejlig lavfrekvent støj fra deres varmepumper/ventilation, som giver brummelyd i boligerne flere hundrede meter væk. Det lyder som om der står en stor bil udenfor i tomgang – dag og nat. Kvarteret her har virkelig fået et løft efter den nye Lidl butik.

Hvad kan man gøre? Stem på nogle mere fornuftige politikere næste gang, så ikke DIT kvarter bliver ødelagt.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *