Ballerup GF vil være springsikker
springsikker-copy.jpg
Ballerup Gymnastikforening arbejder på at blive et mere sikkert og trygt sted at sende sine børn til springtræning. Foto: Pressefoto
Springgymnastik Ballerup GF har indgået aftale med Danmarks Gymnastik Forbund om at starte en proces, der skal sikre, at de er et sikkert sted at sende børn til springtræning.

Springsikker er et samarbejdsprojekt mellem Danmarks Gymnastik Forbund og DGI gymnastik & fitness, der stiller skarpt på sikkerheden omkring springgymnastik.

At blive en Springsikkerforening er en slags 360 graders eftersyn og udvikling af foreningen, hvor foreningen beskriver alt lige fra bestyrelsens ansvar til hvordan foreningens redskaber konkret tilses og vedligeholdes.

Tovholder på processen i Ballerup GF, Randi Johansson glæder sig til at komme i gang med arbejdet og ser frem til at kunne tilbyde springtræning i et sikkert miljø.

Når processen i foreningen er gennemført vurderer et certificeringsudvalg om foreningen kan certificeres og dermed kalde sig Springsikkerforening. Certificeringen glæder for tre år og en forlængelse kræver, at foreningen igen ansøger om at blive godkendt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *