5-2 sejr i Glostrup
fodbold Lørdag mødte Ledøje-Smørum BGA i Glostrup.

Smørumdrengene kom godt fra start – allerede i det 3. min. spillede Morten Larsen med en smart stikning bolden til Dennis Lind, der var trukket med i højresiden, og efter at have afdriblet en rundforvirret Glostrupback sendte han den præcist ind til en fremadstormende Christian Steen Larsen, der headede holdet foran med 1-0. I det 12. min. skete der noget igen. Pludselig stod Christian Steen Larsen med bolden og fra mindst 30 meter sparkede han resolut bolden indover en forbløffet Glostrupmålmand til en 2-0 føring. Efter pausen kom superbacken Dennis Lind igen med over kanten, og med et præcist indlæg kunne Dennis Jensen sparke holdet foran 3-0. I det 53. min. koksede det i forsvaret og bolden blev pænt afleveret til en Glostrupspiller, der kvitterede med en scoring til 1-3. BGA øjnede en lille usikkerhed hos Smørumdrengene, og pressede på. De fik et straffespark, som de omsatte til en 3-2 reducering. Langsomt løb kræfterne dog ud af BGA, og Smørumdrengene overtog mere og mere af spillet. Et kvarter før kampen sluttede blev Jacob Lind skiftet ind. Det fik afgørende betydning, da han med en af sine første berøringer blev spillet fri og fra en spids vinkel kanonerede bolden på tværribben. Alle mente at den var inde, men endnu en indskifter, Mikkel Svendsen, fulgte op og en BGA-spiller så sig nødsaget til at lave straffespark som Morten Larsen sikkert omsatte til en 4-2 føring. Da kampen lakkede mod enden spillede Mikkel Svendsen Dannie Riise helt fri – og han svigtede ikke og satte den i mål til slutresultatet 5-2. Der spilles igen på lørdag klokken 15 mod NB Bornholm. mia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *