4-1-sejr i Frederikssund
Fodbold Ledøje-Smørum mødte Frederikssund i lørdags. Frederikssund er rækkens bundhold, så der var dømt højt pres fra start.

Men først i det 24. min. skete der noget. Ganske som i mange af de andre kampe er LSF altid farlig på dødbolde, når Aske Viktor kan få lusket sig med frem. Når så Morten Larsen rammer bolden perfekt så den lander i bagrummet, så er der næste altid mål. Og det var der også denne gang.

I det 32. min. kom Frederikssund ind i spillet med en bold ført frem i deres venstre side. En stopfinte og et efterfølgende skud på mål betød, at bolden sejlede i mål i det fjerneste hjørne. Så stod det 1-1.

Ulykken skete i det 37. minut. Pludselig lå Jakob Halling og vred sig på banen. Dommeren fløjtede og det så alvorligt ud. Jakob Halling havde fået en fibersprængning og måtte overlade pladsen til Mathias Bendix.

Anden halvleg

Det ene angreb efter det andet rullede mod mål, men LSF måtte vente længe på forløsningen.
Først i 75. minut lagde Morten Larsen bolden til rette for Jacob Lind, og han scorede det forløsende mål til 2-1

Nu ville Jonas Johansen også lege med og igen efter nogle gode kombinationer kom han helt fri med målmanden og lagde bolden på tværs til en fremadstormende Jacob Lind og så stod det 3-1.

I 94. minut fik Marc Lind endelig lavet sit første mål, da Morten Larsen lagde bolden til rette for Marc, der sparkede bolden det sidste stykke over stregen til 4-1.

Næste kamp er lørdag hjemme mod B 1903 klokken 14.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *