18.000 kroner til kampen mod KOL
svømmere_KMD_event-copy.jpg
De seje velgørenhedssvømmere fra KMD fik sammen med havsvømmer Henrik Slot Nielsen (i midten) samlet 18.000 ind til projektet ’Svøm for liv og lunger’. Foto: Privatfoto
Indsamling Medarbejdere fra KMD i Ballerup svømmede penge ind til 'Svøm for liv og lunger' kampagnen.

Mange danskere går rundt med en uopdaget lungesygdom. Det vil havsvømmeren Henrik Slot Nielsen gerne sætte fokus på ved at gå i front med budskabet om, hvor vigtigt det er at holde sine lunger i god form.

Han har derfor sat sig det ambitiøse mål at han til august vil svømme fra Bornholm til Christiansø – 18 kilometer i åbent hav.

Men ikke nok med det – som opvarmning var Henrik Slot Nielsen med projektet ’Svøm for liv og lunger’ for nylig på besøg i Hjortespringbadet, hvor han sammen med medarbejdere fra KMD i Ballerup svømmede penge ind til kampen mod Kronisk Obstruktiv Lungesygdom – bedre kendt som KOL.

KMD-medarbejderne svømmede baner med den erfarne havsvømmer, og for hver bane de tilbagelagde, donerede KMD 20 kroner til projektet.

Da svømmeturen var forbi havde de ivrige vandhunde svømmet ikke mindre end 900 baner tilsammen. KMD kunne dermed sende 18.000 kroner afsted til ’Svøm for liv og lunger’.

»Henriks initiativ er super godt, og vi er rigtig glade for, at så mange af vores medarbejdere fra Ballerup valgte at tage en tur i Hjortespringbadet. Det var en sjov og givtig dag,« siger Mikkel Klausen, CSR-chef i KMD.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *