1-1 til BSF’s kvinder
Fodbold I weekenden mødte BSF’s kvinder i 3F ligaen Skovbakken.

Det var en kamp med mange chancer til begge hold, hvor BSF styrede spillet i 1. halvleg og Skovbakken i 2. halvleg.

BSF skabte flere store muligheder, men først på den fjerde lykkedes det. Målet til 1-0 kom efter fire hurtige pasninger, som splittede Skovbakkens forsvar ad – og Pernille Schulze kunne sende Simone Johansen frit afsted mod mål. Simone blev dog indhentet af en Skovbakkenspiller, der kastede sig ned og uden tvivl begik straffe, som korrekt blev dømt – og hvor på Mathilde sikkert scorer.

De sidste 10 minutter af halvlegen kom Skovbakken bedre med i kampen og begyndte at presse BSF.

2. halvleg var 1. halvlegs modsætning. Skovbakken dominerede og BSF havde svært ved at finde rytmen.

Kathrine i målet spillede for anden weekend i træk en stor kamp – og lukkede kun en enkelt bold ind.

»Alt i alt en kamp hvor pointdeling vel egentlig er meget fair. Skovbakken havde forholdvis nemt ved at skabe chancer i 2. halvleg og det skal vi helt sikkert have rettet op på til næste weekends kamp. Her venter turen til Hjørring, som mere og mere ligner at de tager guldet med hjem til Nordjyske. Men vi er opsatte på at drille dem og ligger os bestemt ikke ned uden kamp,« fortæller talent- og udviklingschef Jannick Plytsgaard.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *