Vi har brug for mere politi
Debat Den eksplosion i kriminaliteten i Ballerup, som Ballerup Bladet fremlægger den 1. April 2014 viser, at der er alvorligt behov for at skærpe den politimæssige indsats.

Det er stort set inden for alle de kriminalitetsforhold, som er omtalt i artiklen, at der er tale om en stigning i Ballerup – men særligt opsigtsvækkende er stigningen i antallet af sigtelser for besiddelse af euforiserende stoffer. Her er antallet af sigtelser steget fra 103 til 302 på et år.

Det er også derfor, at det er så ulyksaligt, at den socialdemokratisk ledede regering har besluttet, at der er større behov for flere politibetjente i provinsen end i hovedstadsområdet. Vi har måttet aflevere 200 betjente til provinsen. Betjente som bestemt kunne gøre stor fyldest i hovedstadsområdet.

Samtidig må vi konstatere at Politiets Visionsudvalg har peget på, at kriminaliteten blandt efterkommere vil stige massivt i de kommende 10-15 år, og eftersom en betragtelig del af efterkommerne bor netop i vores område, så er det også her, at kriminaliteten vil stige eksplosivt.

Der er behov for en massiv oprustning af politistyrken i hovedstaden, hvis vi vil hamle op med den ulyksalige udvikling.

1 kommentar om “Vi har brug for mere politi”

  1. heidi siger:

    Vi har brug for både politi og natteravne i hede/magleparken – her er især utrygt om aftenen. Det er ikke air at andengenerations indvandrere overtager hele området. Vågn dog op.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *