Vi arbejder for bedre hjemmepleje
Debat Hans Haagensen havde i sidste uge et læserbrev i avisen angående kommunens hjemmepleje. Hjemmeplejens medarbejdere gør hver eneste dag - døgnet rundt - et stort stykke arbejde ude hos de knap 1800 borgere, der modtager hjemmepleje i Ballerup Kommune.

I forbindelse med en omorganisering i februar har vi haft nogle startvanskeligheder, men dem har vi gjort alt for at løse så hurtigt som muligt. Der sker fremskridt hele tiden, og i sidste uge fik vi tilknyttet kontaktpersoner på alle borgere, som skal hjælpe, vejlede og sikre en endnu bedre pleje.

Angående brugerrådene så blev de ikke nedlagt uden grund i 2010. Vi havde ganske enkelt svært ved at mobilisere borgere, og rent politisk blev det godkendt i Økonomi- og Indenrigsministeriet – foreløbig til og med udgangen af 2015.

Til slut vil jeg gerne nævne, at det er muligt at kontakte Hjemmeplejen døgnet rundt på telefon 4477 3340 eller via mail på hjemmeplejen@balk.dk, hvis man har spørgsmål eller kommentarer til plejen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *