Veteraner tager endnu en elitesæson
Badminton Måløv Badminton Clubs flagskib, veteranholdet, måtte vente til sidste holdrunde, før de kunne fejre endnu en sæson i eliterækken.

Veteranholdets sidste kamp mod Ringsted var ventet i spænding. Spillerne vidste, at kravet for at blive i eliterækken var en sejr. Derfor var al normal festivitas inden holdkampen lagt på hylden, så alle kunne være klar til at sikre de afgørende point og en sæson mere.

Men spillerne kom slet ikke på banen, for inden kampstart trak modstanderne fra Ringsted sig. Hermed sluttede Måløv på den vigtige fjerdeplads i nedrykningsspillet, der sikrede holdet en sæson mere i den bedste række.

Veteranholdet består af klubbens bedste spillere på 40 år eller derover og har i den forgangne sæson spillet flere tætte kampe mod modstanderholdene, så der var tilfredshed at spore, selvom den afgørende kamp blev vundet på walk-over:

»Selvom vi var klar til at give Ringsted en røvfuld i den sidste kamp, så lever vi med at vinde kampe uden at spille, for det betyder, at vi får endnu en sæson i eliterækken med de fede kampe det indebærer – det glæder vi os til,« sagde holdkaptajn Inger B. Knudsen efterfølgende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *