Uffe Holm skaber relation til publikum
uffe.jpg
Anmeldelse Uffe Holm får alle med på et godt grin, når han med mandschauvinistiske og grænseoverskridende jokes relaterer til hverdagen.

Uffe Holm er ikke bange for at fortælle om sine nylige oplevelser med folk, som har indvandrerbaggrund eller er homoseksuelle. Han kommer især ind på seksuelle oplevelser under hele sit show.

Uffe Holm vælger at gå hele vejen og optræder i stor stil som mandschauvinist. Dette kan ses, når han spiller en kvinde, som lige har været til frisøren og gerne vil bemærkes af sin mand.

Selvfølgelig er manden ligeglad og kommenterer at håret er flot, før han overhovedet har set på det. Han fanger publikum hurtigt, da de kan se sig i rollen i det parforhold, han relaterer til.

Ikke for sarte sjæle

Uffe Holm sætter ingen grænser. Showet handler om seksuelle situationer helt ned til mindste detalje.

De seksuelle historier beskriver han på en humoristisk måde, hvilket får publikum til at grine og klappe, især når han kommer ind på emnet omkring, hvordan han vil opdrage sin datter i forhold til, hvordan hun skal have sex.

Mænd vs. kvinder

Uffe Holm roser meget mænds livsstil og vælger at gøre grin med kvindernes. Åbenbart prøver han at komme ud med sine frustrationer omkring opmærksomhedskrævende kvinder.

Han kommer ud med et udsagn om, hvordan kvinden burde være i hans verden. Samtidig er han tilfreds med en kvinde, hvis hun bare giver ham ubegrænset sex og ellers stod i køkkenet.

I showet vælger han også at inddrage publikum, både mænd og kvinder, og de kommenterer på deres parforhold, når Uffe Holm stiller spørgsmål til dem. Dette gør showet sjovt og troværdigt, da alle kan blive enige om, at mænd og kvinder er og forbliver forskellige.

Uffe Holms fjerde show kan anbefales til folk uden grænser omkring seksualitet, og den åbenhed Uffe Holm bringer omkring emnet.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *