Tyskland under eksport-lup
Møde Der skal gang i væksten og eksporten. Det er ord, som alle har hørt uendeligt mange gange under de sidste års krise, og for at virksomhederne kan komme videre, skal man vide noget om de markeder, der kan eksporteres til.

Et af de allerstørste markeder, som danske virksomheder eksporterer til, er Tyskland. Vores sydlige nabo er ikke bare verdens fjerdestørste økonomi, det er også et land, der har helt anderledes gang i væksten og et marked, hvor danske virksomheder har gode muligheder for at komme ind på.

Derfor afholder Ballerup Kommune er eksportmøde tirsdag den 13. maj, hvor virksomhedsledere og selvstændige kan blive lidt klogere på, hvordan man kommer i gang med eksport til Tyskland.

Stabil økonomi

Mange virksomheder fokuserer på BRIK-landene, men faktisk er der store fordele i at eksportere til et marked, hvor kulturen minder om den danske og hvor økonomien er stabil.

På mødet vil man kunne møde nogle eksperter i det tyske marked og møde den danske virksomhed Daintel, der har fået skabt en god eksport til netop Tyskland.

Mødet foregår på Ballerup Rådhus mellem klokken 14 og 18 i Atriumgåden. Man kan melde sig til på www.vhhr.dk under events.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *