Triton i Svømmeligaen
Svømning Stor entusiasme og fighterånd bragte Svømmeklubben Triton i toppen af 1. division og dermed til oprykning i Svømmeligaen ved de danske holdmesterskaber denne weekend

Triton udviste både topform og stor fighterånd ved dette års DM for hold, som blev afholdt i Korsør. Holdet var sammensat af Tritons bedste konkurrencesvømmere blandt årgangs-, junior- og seniorsvømmere.

Alle kræfter blev lagt i allerede fra start, og tempoet var højt. Samtlige svømmere imponerede ved at opnå nye flotte præstationer.

»Det handler om at have det rigtige hold og troen på, at det kan lykkes. Vi har arbejdet hårdt frem mod DM for hold og med det niveau, som svømmerne har opnået på nuværende tidspunkt, blev jeg allerede efter lørdagens første afsnit klar over, at en oprykning i Svømmeligaen var indenfor rækkevide. Oprykningen er derfor velfortjent og vi er stolte over at ligge blandt de bedste klubber i Danmark,« siger en meget tilfreds Elitechef, Morten Marstrand.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *