Tennisklubben tager hul på forårssæsonen
tennis Søndag den 27. april åbner Ballerup Tennisklub sin udendørssæson med afvikling af den hyggelige og sædvanligvis meget velbesøgte standerhejsning, der finder sted klokken 10 på klubbens anlæg i Damgårdsparken på Parkvej.

Her har klubben otte grusbaner, to minibaner på kunstgræs og en slåmur samt et klubhus. På Tapeten i Magleparken kan der desuden spilles indendørs på to baner plus to minibaner.

Lørdag den 3. maj klokken 10 afvikler Ballerup Tennis Klub i samarbejde med Dansk Tennisforbund ’Tennissportens Dag’, som er et landsdækkende arrangement, hvor alle og enhver, der går med tanker om måske at spille tennis kan prøve kræfter med udfordringen.

Klubben stiller naturligvis alle remedier samt fornøden trænerkapacitet til rådighed.

Læs mere om klubben på www.btk.dk.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *