Tag temperaturen på den berlinske performancescene i Ballerup
Baltoppen-Remain_Restless-copy.jpg
Baltoppen LIVE stiller skarpt på den berlinske performancescene med tre forestillinger over seks dage. Blandt disse er ’Remaine Restless’ som kombinere dans, teater og nycirkus. Foto: Pressefoto
Dans Baltoppen inviterer til performancefestival 'berlin@baltoppenLIVE'

Baltoppen LIVE introducerede sidste år danskerne for den internationale performancesuccés LEO og genoptager efter påsken forbindelsen til de samme artistiske platforme i Berlin med performancefestivalen ’berlin@baltoppenLIVE’.

Artisterne, der viser tre forestillinger over seks dage, er håndplukket via Baltoppen LIVEs kontakter til varieté og det berlinske nycirkusteater Chamäleon. De tre forestillinger er et mix af moderne dans, nycirkus og fysisk teater.

Baltoppen-Tangram-copy

Første forestilling er ’Tangram’ , der kan ses 22. og 23. april klokken 20.
Her puster Casadio og Sing nyt liv i dansens og artistens kunstformer, mens de udforsker et kærlighedsforholds relationer.

Hun styres af sin partners fingerspidser som en marionetdukke. Han løber i skjul fra bolde, der hagler ned over ham som missiler. Igennem dette og andre stærke billeder sætter Tangram spørgsmålstegn ved, hvad det vil sige at overgive sig til kærligheden og undersøger hvem der egentlig har kontrollen.

Anden forestilling ’Remain Restless’ kan ses 24. og 25. april klokken 20.

Her vil den Berlin-baserede performance-platform ’CIE 4’ kombinere dans, teater og nycirkus i en enestående, ordløs totaloplevelse.

I et stærkt visuelt udtryk tryllebindes publikum med drømmelignende billeder på barndommens uskyldige opdagelser og legesyge udforskning af verden.

Remain Restless fra 2012 handler om vores frygt for og længsel efter at blive rørt ved.

Baltoppen-Pandora-88-copy

Tredje og sidste forestilling er 26. og 27. april ’Pandora 88’.

To menneskers liv udfolder sig på 1,5 m2. Denne lille ramme omslutter alle de store følelser: fra komedie til tragedie – og tilbage igen.

Telefonboksen bliver legeplads, hjem, fængsel og tilflugtssted for de to hovedpersoner og er stedet hvor store modsætninger mødes og stærke følelser kommer i spil.

Alle tre forestillinger varer en time og efterfølges af ’aftertalk i caféen’.

Billetter kan købes på Billetnet og i Baltoppen LIVE.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *