Surt show for Smørum – igen
Fodbold I weekenden mødte Ledøje-Smørum Fodbold Fredensborg, der lå med samme pointtal. Så der var lagt op til en lige kamp – og det blev det.

Begge hold skulle lige se hinanden lidt an, men det virkede i starten af kampen som om Smørumdrengene lige var en tand hurtigere og mere motiveret end modstanderne. Cheftræner Kim Kjærsgaard havde også dikteret presspil højt op og det så ud til at virke i starten af kampen.

I det 17. min. fik LSF hjørnespark. Med et præcist spark og udenfor målmandens rækkevidde sparkede Peter Stephansen bolden ind til en fri Dennis Lind der headede bolden ind via overliggeren i nettet til 1-0.

Spillede bølgede frem og tilbage uden nævneværdige chancer, mens første halvleg ebbede ud.

Fra anden halvlegs start kom Fredensborg længere frem på banen og fik tiltvunget sig et mindre overtag uden at blive rigtigt farlige. Det sørgede Smørum så for.

En løs bold blev spillet frem i det 54. min. og der var ikke rigtig nogen, der tog ansvar for at få bolden sparket væk og det udnyttede en af rækkens bedste angribere Michael Konge. Han stjal simpelthen bolden og sparkede den i kassen 1-1.

I det 60. min. troede LSF at forløsningen kom. Dennis Jensen broderede sig igennem på midten og næsten fri for mål blev han skubbet i ryggen. Dommeren fløjtede og pegede på jorden.

Frisparket blev sparket uden scoring og i det 70. min. skete katastrofen. Hele fire Smørumforsvarer kunne ikke blive enig om hvem der skulle sparke den væk – og det benyttede ”Kongen” sig af igen, og så stod det 2-1.

Det virkede som om at alvoren var gået op for holdet og den gyldne chance kom i det 86. min. Bolden blev spillet på tværs lige udenfor feltet og lige pludselig stod Dennis Jensen fri, men desværre sparkede han bolden over mål.

Det var en flok frustrerede drenge der gik i omklædningsrummet. Meget spil, flere store chancer og så et 1-2 nederlag på to halve chancer – det er surt show for LSF. Ydermere fik både Jonas Johansen og Dennis Lind advarsler der betød, at de har karantæne næste weekend.

Så kortene skal blandes endnu engang, men forhåbentlig har drengene lært af de to nederlag. Næste weekend foregår kampen klokken 13 i Virum.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *